CFO søges

30-01-2023

Er du den erfarne økonomiske sparringspartner i direktionen eller er det dit næste skridt i karrieren? Mestre du de økonomiske discipliner og den teknologiske udvikling samtidig med, at du er en god kommunikator? Så er det måske dig, vi søger til Frederikshavn Havn.


Frederikshavn Havn har gennemført en betydelig vækst de senere år, og derfor opgraderes organisationens ledelse nu med en ny stilling som CFO.

Som CFO får du det overordnede ansvar for økonomifunktionen, herunder økonomistyring, Business Controlling, Personaleadministration og it/digitalisering samt ledelsesansvar for to medarbejdere. 

Du indgår i direktionen og fungerer som tæt strategisk sparringspartner til den administrerende direktør og vicedirektøren omkring den økonomiske og finansielle drift og udvikling af forretningen.

Du deltager i bestyrelsesmøderne og sikrer præcis og valid ledelsesrapportering til både direktion og bestyrelse. Der er fastlagt en strategi frem til 2023, som aktuelt er under vurdering, og som løbende tilpasses markedssituationen, godt understøttet af den økonomiske controlling og rapportering. 

Læs mere om stillingen og hvordan du søger den: https://app.elvium.com/da/positions/20148/job_posting