Fiskeri fra ny nordmole

10-07-2018

Frederikshavn Havn giver helt exceptionelt adgang til den nye nordmole to søndage i sommerperioden. Søndag d. 29. juli 2018 kl. 08-16 og søndag d. 12. august 2018 kl. 08-16 bliver det muligt at fiske fra både nordmolen og nordre molehoved.

Den oprindelige plan var at åbne for adgangen til nordmolen i foråret 2018. Det har vi været nødt til at udskyde på grund af igangsættelsen af Etape 2, da dette byggeri bl.a. berører adgangsvejen til nordmolen.

For at imødekomme den store interesse for fiskeri fra molen, har Frederikshavn Havn valgt at give adgang til området to søndage, hvor der ikke arbejdes på byggepladsen. Da en del af området stadig er en byggeplads, er det kun muligt at give adgang til max 125 personer pr. gang. Tilmelding er derfor nødvendig. 

”Vi glæder os over, at vi har påbegyndt Etape 2, men det er selvfølgelig ærgerligt, at det betyder, at vi har været nødt til at udskyde åbningen af den offentlige adgang til nordmolen. Vi ved, at der er rigtig mange, der venter på at komme derud og fiske. På den her måde, er det muligt for os, at give lystfiskerne en lille smagsprøve på det, de har i vente, når vi åbner for offentligheden. Vi forventer, at der åbnes permanent i foråret 2019”, udtaler Mikkel Seedorff Sørensen, Adm. direktør hos Frederikshavn Havn. 

Efter arrangementerne vil der blive foretaget en evaluering med henblik på at forbedre forholdene til den permanente åbning af adgangen til nordmolen.

Tilmelding
Tilmelding skal ske til Annette Jensen på aje@pof.dk senest d. 26. juli 2018 og foregår efter først-til-mølle-princippet.
Ved tilmelding oplys venligst navn, telefonnummer og hvilken dato du ønsker at deltage.

De tilmeldte deltagere mødes ved parkeringspladsen bag sandholm 55 kl. 08.00, hvor der foretages registrering og gives ordens- og sikkerhedsinstrukser. Adgangen til området lukkes kl. 08.15.