Fotokonkurrence

23-10-2019

Del dit bedste foto fra nordmolen og vind et gavekort til FREDERIK.

1. præmie: Gavekort på 1.000 kr. til FREDERIK
2. præmie: Gavekort på 500 kr. til FREDERIK
3. præmie: Gavekort på 250 kr. til FREDERIK


Der blev tidligere på måneden åbnet for offentlig adgang til den nyanlagte nordmole på Frederikshavn Havn. Den 1,8 km lange mole er et unikt tilbud til lystfiskere, byens borgere og turister. Et tilbud som ikke findes mange andre steder i Europa. Det er muligt at gå hele vejen ud langs molen og ud på det nordre molehoved, hvad enten man har lyst til at fiske, en frisk gåtur eller blot nyde at komme tæt på det maritime miljø. Går man den lange vej ud til molehovedet, vil man blive belønnet med en enestående udsigt over havnen og Kattegat. Yderst på molehovedet er der opsat en stor kikkert, så man kan nyde den imponerende udsigt.

Vi gør opmærksom på, at det igangværende byggearbejde på området betyder, at besøgende her i begyndelsen skal forvente en noget længere gåtur ud til molehovedet. Adgangsvejen består af sand og grus, og den er derfor ikke alle steder egnet for gangbesværede. En del af området er stadig byggeplads, og ting som toiletforhold og borde/bænke er endnu ikke etableret. Vi håber derfor, at besøgende udviser forståelse for og tager højde for forholdene, når de gæster området. Læs mere om parkering, adgangsforhold og ordensregler: https://pof.dk/nordre-mole.aspx

I anledning af moleåbningen afholder vi en fotokonkurrence, hvor du kan indsende dit bedste foto af en god oplevelse på den nye mole – fx fiskefangst, natur/vejr, personer, dyreliv, udsigt eller maritim stemning.
 

Send dit foto og fotografens navn til mh@pof.dk senest d. 23. november 2019.


Betingelser ved deltagelse
Fotokonkurrencen arrangeres af Frederikshavn Havn.

Billedet skal være taget i perioden 23. oktober 2019 – 23. november 2019 på Nordre mole/Nordre molehoved på Frederikshavn Havn.

Alle kan deltage - både amatører og professionelle fotografer. Alle billeder i konkurrencen skal være fotograferet af fotografen selv. Fotografens navn må IKKE fremgå af billedets forside.

Der må udelukkende indsendes billeder, som deltageren har samtlige rettigheder over, og hvis motiver ikke skader en tredje part eller krænker personer eller personlige rettigheder herunder at samtlige genkendelige afbildede personer er indforståede med brugen af billedet.

Vinderne kontaktes direkte på mail, og navnene offentliggøres på Frederikshavn Havns hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook og LinkedIn.

Frederikshavn Havn forbeholder sig ret til at vise alle indsendte billeder på havnens hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook og LinkedIn – også i konkurrenceperioden.

Frederikshavn Havn forbeholder sig ret til at benytte alle indsendte billeder i markedsføringsøjemed i såvel trykte som elektroniske medier.

Ansatte hos Frederikshavn Havn kan ikke deltage i konkurrencen.