Glædelig jul og godt nytår!

20-12-2017

Julen nærmer sig med hastige skridt, og et nyt år står for døren.

Udvidelsen af Frederikshavn Havn har for alvor taget form i løbet af 2017. Her ved årets slutning er ca. 75% af det enorme baglandsareal fyldt op, 600 meter kajen er færdigstøbt og begge moler er færdigbyggede.

Udvidelsen har vist sig at være en klog strategi, og vi er tæt på at kunne melde udsolgt af de arealer og den kapacitet, som indgår i den igangværende havneudvidelse. For fortsat at kunne udvikle havnens aktiviteter og realisere projekter med såvel nye som eksisterende kunder er planlægningen af en yderligere udvidelse af havnens kapacitet påbegyndt. Det betyder, at vi bl.a. forventer at kunne etablere yderligere 400 meter kaj og uddybning til 14 meter inden udgangen af 2018.

2017 har også været året, hvor mange nye spændende projekter er sat i søen. Vi glæder os over den store interesse for Frederikshavn og ser bl.a. frem til at følge planerne om nye dokfaciliteter og LNG-anlæg.

Vi har store forventninger til 2018. Mange spændende projekter og aktiviteter skal køres i mål, og her står åbningen af havneudvidelsen som en helt særlig og epokegørende milepæl.  2018 bliver også året, hvor vi kan åbne for adgangen til den nye nordmole, så lystfiskere og andre interesserede får mulighed for at komme helt ud på nordre molehoved. Det glæder vi os også meget til.


Med en stor tak for året der går på hæld, sender vi de bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår!