Northern Energy & Supply etablerer sig på havnen

13-04-2018

Pressemeddelelse modtaget dags dato fra Northern Energy & Supply (oversat fra engelsk):

Northern Energy & Supply fortsætter deres udvikling for at styrke deres fysiske tilstedeværelse mellem Sveriges vestkyst og Danmarks østkyst.

Siden medio marts har Northern Energy & Supply tilbudt ship supply service fra Frederikshavn. Udvidelsen sker i samarbejde med Frederikshavn Havn, som investerer massivt i udvidelse af havnen.

”Denne udvidelse vil gøre det muligt for os at tilbyde komplet ship supply service mellem Gøteborg, Frederikshavn og på Skagens red for hurtigt at kunne imødekomme vores kunders krav på den bedste og mest omkostningseffektive måde,” siger Henrik Malm, direktør for Northern Energy & Supply. ”Et af vores tankskibe vil også ligge fast stationeret i Frederikshavn for at være tættere på vores kunder og hjælpe til med afhentning af spildevand og slopolie.”

Eksempler på service som tilbydes fra Frederikshavn, som også dækker reden ved Skagen:

- levering af ferskvand
- bulk levering af smøreolie
- personel transport
- gods transporter
- ankerudveksling
- bortskaffelse af spildevand og slopolie
- offshore konstruktionsarbejde

____________________________

Om Northern Energy & Supply
Northern Energy & Supply er specialiseret i forsyning af olie og smøremidler og udførelse af leveringsoperationer for shipping industrien. Sammen med Northern Offshore Services, som er specialiseret i Crew Transfer Vessel for Offshore Wind Farms, er vi den nordlige gruppe. N-E-S har kontor i Gøteborg, Sverige og har 26 ansatte pr januar 2018. Flåden består af 2 special tankskibe og 2 supply skibe. Firmaet er veletableret indenfor shipping industrien og servicerer kunder over hele Europa. Forretningen er delt i tre segmenter; Energi, Logistik og Genvinding.

- Vi tilbyder miljøvenlig og omkostningseffektive smøremidler og brændstof.
- Vi tilbyder den komplette logistiske kæde mellem land og hav.
- Vi tager os af den komplette kæde af afskaffelse af slopolie og spildevand fra skibene.

For at opnå succes, holder vi fast i vores værdier; Forretningsorienteret, Effektiv og Fleksibel, Faglærte & Innovative og Tillid. Det vi siger, er det vi gør; vores ord er vores obligation hver dag. BEST365