Ny bog om Frederikshavn Havn

08-10-2019

Flere års intensiv research og skrivearbejde er nu afsluttet. Og resultatet er en flot indbundet bog på 304 sider - rigt illustreret og med en fantastisk fortælling om Frederikshavn Havn fra 1806 – 2018. En historie om Frederikshavns forudsætning og livsnerve. En historie som startede med et bassin med få fods dybde og som i dag er en havn, hvor de første fartøjer allerede ligger ved den nye kaj med 14 meter vanddybde.

Tirsdag d. 8. oktober holdt Nordjyllands Kystmuseum og Frederikshavn Havn reception i anledningen af udgivelsen af den nye bog om Frederikshavn Havn.

Med bogen har vi nu fået den røde tråd… det er et stykke erhvervshistorie, som er helt unikt. Et fantastisk værk”. Sådan lød ordene fra bestyrelsesformand for Frederikshavn Havn Bo Uggerhøj, der er meget begejstret for den nye bog om havnen.

Også borgmester Birgit Hansen havde rosende ord om bogen og til bogens forfatter:
Frederikshavn Havns historie er noget helt særligt. Derfor skal den også have sin egen bog. Hvor er det en fantastisk bog. Stor ros til Hans”.

Bogen er skrevet af Hans Munk Pedersen og udgives af Nordjyllands Kystmuseum med støtte af Frederikshavn Havn og Spar Nord Fonden.

Bogen koster 340 kr. og kan bl.a. købes hos Nordjyllands Kystmuseum.