Nyt bestyrelsesmedlem

01-12-2016

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Lotte Lundberg som nyt medlem i bestyrelsen for Frederikshavn Havn. 

Ifølge bestyrelsesformand Bo Uggerhøj har bestyrelsen i nogen tid været på udkig efter den rette kandidat til at indtræde i bestyrelsen:

"Vi har ledt efter én med de rette kompetencer og erfaring, som kan supplere den øvrige bestyrelse. Og den person er jeg slet ikke i tvivl om, at vi har fundet i Lotte Lundberg" lyder det fra Bo Uggerhøj, der ser meget frem til samarbejdet.

Lotte Lundberg kommer med bred erfaring inden for shipping, logistik og offshoreindustrierne.

Hun har sin uddannelsesmæssige baggrund i og har været ansat i Maersk gruppen i over 35 år, hvor hun har virket som leder i en bred vifte af strategiske, kommercielle og forretningsudviklende funktioner på tværs af Maersk's forretningsenheder og brands.

Som tidligere leder af en skandinavisk shipping, agency og logistikaktivitet har Lotte også indgående kendskab til det danske import/eksportmarked, herunder også erfaring med danske havne som forretningspartnere.

"Jeg er meget inspireret af Frederikshavn Havns vækstambitioner, og glæder mig meget til at være med som bestyrelsesmedlem i den næste fase af havnens udvikling. Jeg håber, at jeg med min erfaring inden for markederne og forretningsudvikling kan bidrage positivt hertil," udtaler Lotte Lundberg.

 

Bestyrelsen i Frederikshavn Havn består af:

Direktør Bo Uggerhøj (formand)
Konsulent Lars Karlsson (næstformand)
Direktør Leif Pedersen
Direktør Lotte Lundberg
Byrådsmedlem Jens Hedegaard Kristensen
Byrådsmedlem Anders Broholm
Medarbejderrepræsentant Kenneth Hansen

#portoffrederikshavn

DeL dine oplevelser fra Frederikshavn Havn på #portoffrederikshavn og se andres...