Vækst & Vilje Erhvervspris

17-01-2019

Torsdag formiddag blev der for 14. gang afholdt Vækst og Vilje erhvervs- og kulturarrangement, hvor man hylder det lokale erhvervsliv, når Frederikshavn Erhvervsråd kårer de kandidater, som har betydning for vækst og udvikling i lokalområdet.

Frederikshavn Havn blev vinder af Frederikshavn Erhvervsråds Vækst og Vilje Erhvervspris for den ambitiøse vækststrategi og havneudvidelse.

Her følger et uddrag fra indstillingen:

Frederikshavn Havn har igennem de sidste par år udviklet sin egen forretning og samtidig været vækstmotor for rigtig mange andre virksomheder i byen med en ambitiøs udvidelse. Virksomheder på havnen har kunnet tage flere ordre ind, andre har etableret sig på havnen, og nye er på vej ind… Havnen har via en proaktiv og målrettet vækststrategi tiltrukket virksomheder til Frederikshavn, som ellers ikke ville være kommet til byen. M.A.R.S. er selvfølgelig det mest omtalte eksempel, og med rette, da deres etablering i Frederikshavn f.eks. betyder, at en del af Tyrafeltet skal ophugges miljømæssigt korrekt her i byen… Samtidig med disse ting har havnen afleveret et rekordregnskab med et resultat på 21,1 mio. kr. i 2017…

Adm. direktør Mikkel Seedorff Sørensen modtog prisen i Det Musiske Hus sammen med bestyrelsesformand Bo Uggerhøj:

- Vi er simpelthen så stolte og ydmyge over prisen, netop fordi det er erhvervets egen pris. Vi er meget taknemlige for anerkendelsen, siger Mikkel Seedorff Sørensen.