Nyt website

12-01-2017

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere vores nye website.

Med den igangværende havneudvidelse befinder Frederikshavn Havn sig midt i en spændende og omfattende udviklingsproces med stor fokus på udvikling af de strategiske forretningsområder og et tættere samarbejde med havnens kunder og samarbejdspartnere. Vi har derfor ønsket at tilpasse websitet, så det afspejler de nye vilkår.

Det har meget høj prioritet for os at fortælle om og vise, hvad der sker på havnen – ikke mindst i forbindelse med havneudvidelsesprojektet. Det nye website har derfor stor fokus på billeder og den visuelle oplevelse kombineret med en let adgang til aktuelle informationer og nyheder. Ved at tilmelde dig havnens elektroniske nyhedsbrev, kan du også få nyheder om havneudvidelsen, arrangementer, aktiviteter på havnen og meget andet direkte i din mailboks. Nyhedsbrevet udkommer ca. 10-12 gange om året.

Det er afgørende, at du som bruger nemt, hurtigt og overskueligt, kan finde det, du søger. Vi har på baggrund af en løbende analyse af havnens website, derfor valgt at fjerne de sider, der har været minimal søgning til, hvilket har gjort det muligt, at lave en mere enkel og overskuelig menustruktur med færre menupunkter. På denne måde øges brugervenligheden, og du får samtidig lettere adgang til det, vi ved, der bruges mest som fx vejrstation, havneudvidelse, nyheder og parkeringsforhold. 

Stadig flere besøger websites fra deres mobil eller tablet. Det nye site har en god tilpasning til tablet og mobil, hvilket betyder, at du får en mere brugervenlig oplevelse og kan tilgå websites funktioner i enhver situation.

Vi håber, at du får glæde og gavn af det nye website, og at du finder, hvad du har brug for her. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og vi hører også gerne, hvis der er kommentarer til det nye site.

Du kan også følge Frederikshavn Havn på facebook.com/fhhavn, hvor alle interesserede kan følge livet på havnen på tæt hold.