Frederikshavn Havn søger CFO

10-04-2024

Er du den erfarne økonomiske sparringspartner i direktionen? Mestrer du de økonomiske discipliner og den seneste teknologi? Er du en god kommunikator? Så er det måske dig, vi søger til Frederikshavn Havn.

 

Frederikshavn Havn er i en vanskelig økonomisk situation og ser ind i en restruktureringsfase, og derfor opgraderes organisationens ledelse nu med en ny stilling som CFO.

Som CFO får du det overordnede ansvar for økonomifunktionen, herunder økonomistyring, Business Controlling og it/digitalisering samt ledelsesansvar for medarbejdere.

Du indgår i direktionen og fungerer som tæt strategisk sparringspartner til den administrerende direktør omkring den økonomiske og finansielle drift og udvikling af forretningen.

Du deltager i bestyrelsesmøderne og sikrer præcis og troværdig ledelsesrapportering til både direktion og bestyrelse.

Som person er du forretningsorienteret og helhedsorienteret og du tænker analytisk. Samtidig er du  arbejdsom med et stort drive og gode kommunikative egenskaber. Du er hands-on typen og du tager gerne del i de operationelle opgaver.

Uddannelsesmæssigt har du en relevant uddannelse som f.eks. cand.merc. i økonomistyring eller ingeniør med HD i regnskab. Derudover har du erfaring fra en økonomifunktion gerne fra en lignende virksomhed.


Ansøgning sendes til CEO Poul Knudsgaard på mail pk-fh@pof.dk senest tirsdag den 23. april 2024 kl 16.00. Der forventes afholdt samtaler den 24. og 25. april.

Vil du vide mere om stillingen og Frederikshavn Havn, er du meget velkommen til at kontakte CEO Poul Knudsgaard på telefon 2086 8621

Frederikshavn Havn er i dag en af Danmarks mest betydningsfulde erhvervshavne med færgehavn, fragthavn, værft, ophugning, bunkring og en alsidig maritim serviceindustri, og er i dag en af den største færgehavne imellem det europæiske kontinent og Skandinavien. Havnen har en strategi om også i fremtiden at kunne tilbyde de bedste faciliteter og maritim service i verdensklasse. Frederikshavn Havn er velbesøgt med ca. 4.500 årlige skibsanløb og er et afgørende aktiv for Frederikshavn- ikke alene for byen, men for store dele af Nordjylland.